torstai 3. marraskuuta 2011

Hiiriralli

Vietin viime viikonlopun vanhempieni luona. Oltiin pitkästä aikaa koko perhe koolla, vaikka veljeäni ei paljoa näkynytkään; lauantaipäivän hän vietti hirvimetsällä ja lauantai-illan ystäviensä kanssa.

Lauantai-iltana kävimme pitkästä aikaa elokuvissa. Kävimme katsomassa Kjell Westön romaaniin perustuvan Missä kuljimme kerran, ja voin suositella sitä lämpimästi. Kirjaa en ollut lukenut, mutta lainasin sen nyt äidiltäni junalukemiseksi. Täytyisi vaan aloittaa se lukeminen :)


Viikonloppu kului pitkäliti myös hiirirallin parissa. Vanhempieni talo sijaitsee maalla, ja siellä nyt luonnollisesti juoksentelee hiiriä. Nyt kun on alkanut olemaan kylmempää, ovat hiiret hakeutuneet sisätiloihin ja hiiriloukkuun on tähän mennessä jäänyt 8 hiirtä.

Meiniki oli siis lauantaina ja sunnuntaina aika lähellä tätä, siis hiirten osalta ;)

2 kommenttia:

  1. Mulla jäi Westö kesken, täytyy nolona myöntää... aika pitkälle pääsin, mutta sitten loppui mielenkiinto. Leffa täytyy kyllä käydä tsekkaamassa! :)

    VastaaPoista
  2. Petra Pauliina: Itse olen hieman huono aloittamaan uuden kirjan lukemista, mutta kun kerran pääsen vauhtiin on melkein mahdoton lopettaa :)

    VastaaPoista

AddThis

Related Posts with Thumbnails