lauantai 21. toukokuuta 2011

Työhuone

Työhuone koki remontin yhteydessä oikeastaan vain yhden suuremman muutoksen. Kulku työhuoneeseen oli aiemmin keittiön kautta. Oviaukko keittiössä laitettiin umpeen ja uusi oviaukko tehtiin makuuhuoneen puolelta. Työhuoneessa oli seinissä tapetti, niin kuin muuallakin asunnossa lukuunottamatta eteistä ja keittiötä, joka sai luvan lähteä. Samoin kävi vanhan parkettilattian.

Postauksessa 3h + k + p näkee pohjakuvat asunnosta ennen ja jälkeen remontin.

Tässä muutama kuva työhuoneesta ennen remonttia:

Vanha oviaukko työhuoneeseen keittiön puolelta
(kuvassa vasemmalla)






Työhuone maalattiin tofun värisellä maalilla, kuten myös muiden huoneiden seinät. Vanhan parektin tilalle tuli uusi tummempi parketti. Halusin ehdottomasti tummahkon lattian. Samaa parkettia löytyy myös makuuhuoneesta ja olohuoneesta. Keittiössä ja eteisessä on laattalattia. Vanhat vaatekaapit säilytin sellaisinaan, saivat ainoastaan uuden maalipinnan niin ulkopuolelta kuin sisäpuolelta. Aivan katon rajaan asennettiin taulukiskot. Verhokiskot ovat koko ikkunaseinän pituiset.

Tässä muutamia kuvia rempan jälkeen:

Uusi oviaukko makuuhuoneen puolelta

Vasemmalla näkyvän taulun kohdalla oli
aikaisemmin ovi



Työhuone ei ole mikään suuren suuri, mutta täyttää funktionsa täysin :)

2 kommenttia:

  1. Det ser jättetjusigt ut! Som du säger så ser inte rummet så stort ut men du har planerat och inrett det bra. Oj, jag också skulle vilja ha ett eget ställe att inreda och planera. (Skrev jag det förra gången också?! :) ).

    Hoppas allt är bra med dej! Längesen vi pratat något nu.

    Sköt om dig! Kramar!

    VastaaPoista
  2. Tack Annie! :)

    Allt är nog bra här. Det är faktiskt länge sedan vi pratat...för att inte tala om när vi har setts senast!! Vi borde nog ta o göra nåt åt saken...

    Stora kramar till dig med!

    VastaaPoista

AddThis

Related Posts with Thumbnails