tiistai 7. syyskuuta 2010

Kerrostaloasumista

Muutin viime vuoden heinäkuussa uuteen asuntoon, kivaan n. 57 m2 keskustakaksioon. Asunnossa on parveke, ja se olikin yksi kriteereistäni hakiessani vuokra-asuntoa. Toinen oli vaatehuone.

Olen nyt asunut reilun vuoden kaksiossani ja ollut hirmu tyytyväinen, viihdyn todella hyvin ja naapurtitkin ovat ystävällisiä. Minun ei ole tarvinnut valittaa mistään; naapurista ei kantaudu meteliä, rappukäytävä on aina siisti jne.  Alkukesästä minulla kuitenkin alkoi pinna kiristymään yläkerran naapurin takia. En tiedä mikä tarve hänellä on heitellä roskia parvekkeeltaan, mutta sitä hän joka tapauksessa harrastaa. Parin viikon ajan seurailin kun yläkerrasta heitettiin milloin revittyjä naistenlehtiä milloin keksipapereita. Yhtenä iltapäivänä alas lensi puinen pannunalunen suoraan jalkakäytävälle. Onneksi kukaan ei juuri tuolloin kävellyt parvekkeen alla.

Koska mielestäni roskien heittely parvekkeelta ei ole sopivaa, laitoin porraskäytävän ilmoitustaululle (en ole varma lentelevätkö roskat 4. vai 5. kerroksesta) lapun, johon olin ystävälliseen sävyyn kirjoittanut pyynnön, josko naapuri voisi jatkossa viedä roskansa sisäpihalla sijaitsevaan roska-astiaan.

Tilanne parani, eikä roskia enää lennellyt parvekkeelleni. Kunnes eilen löysin parvekkeeltani ja kaiteelta kasan hiekkaa, ilmeisesti kissanhiekkaa. Tämä oli itselleni viimeinen niitti ja päätin tehdä isännöitsijälle valituksen naapuristani. Neljän epätoivoisen tunnin jälkeen puheluuni vihdoin vastattiin ja isännöitsijä lupasi tutkia asiaa. Jo pelkästään se, että sain purkaa ärtymystäni helpotti suunnattomasti.

Nyt vain odotellaan, että asian eteen tapahtuu jotain.

Tässä muutama epäselvä kuva siitä heikasta:




Loppuun vielä yksi pieni söpöläinen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AddThis

Related Posts with Thumbnails