tiistai 15. heinäkuuta 2014

Which shoes to wear?

Kuten olen jo aiemmin täällä kertonut, tanssitan hyvän ystäväni häitä tulevana lauantaina.

Mekko häihin on ollut olemassa jo tovin. Itse asiassa tilasin tämän mekon jo ennen kuin tiesin koko häistä. Päivä sen jälkeen kun olin mekon hakenut postista tipahti postiluukusta kutsu häihin. Oli sanomattakin selvää minulle, että tuo tilaamani mekko olisi se, jossa ystäväni häitä juhlisin.

Mekko on hyvin yksinkertainen, olkaimeton ja helma yltää hippasen alle polvien. Tässä pientä esimakua:



En ole vielä päättänyt laitanko kirkkoon harteille vain ison huivin vai laitanko boleron, mutta se ei ole se suurin ongelma.

En onnistunut saamaan luottokampaajalleni aikaa lauantaina kampaukseen, joten tukan laitan itse. Saas nähdä mitä siitä tulee. Hiuksiin tulee joka tapauksessa koristeeksi panta, joka on ollut minulla itseasiassa muutamissa häissä:



























Suurin ongelmani tällä hetkellä asukokonaisuusta muodostavat tällä hetkellä kengät. Ehkä te siellä ruudun toisella puolella voitte auttaa? Vaihtoehtoja on tasan kaksi:



























Mustat remmisandaalit (joita en ole käyttänyt vuosiin, sillä olen tyysin unohtanut niiden olemassaolon) vai....



























....vai beiget avokkaat?

Kengistähän riippuu myös se, mikä iltalaukkuu päätyy kainalooni lauantaina:



























Löytisiköhän teistä lukijoista apua tähän pikku dilemmaan? :)



WebRep
currentVote
noRating
noWeight

4 kommenttia:

  1. Med tanke på hårdekorationen skulle jag välja de beige skorna. Men de svarta var också snygga och kanske trevligare att ha om det är varmt. Vad roligt med bröllop!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Du har så rätt! :) Jo, det skall bli riktigt kul att gå på bröllop!

      Poista
  2. samoja ongelmia täällä, tosin olen menossa 70 vee juhliin la. Mustat tosi kauniit, mutta aika huteran näköiset, mikäli joudut tanssimaan ja beiget sopivat paremmin hiuskoristeeseen... naiset naiset... anja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anja kommentistasi :) nuo mustat ovat yllättävänkin tukevat jalassa, mutta minuakin hieman mietityttää miten jaksaisin niissä juhlia koko iltaa...varsinkaan kun en ole ko. kenkiä käyttänyt aikoihin. On tämä vaan niin hankalaa ;)

      Poista

AddThis

Related Posts with Thumbnails