tiistai 29. heinäkuuta 2014

DIY-projekti

Heipä hei helteiden keskeltä. Helteet ovat todellakin hellineet viime viikkoina ja siinäpä syy siihen, että blogissa on ollut hiljaisempaa. Halusin nauttia viimeisistä lomaviikoista täysin rinnoin olemalla mahdollisimman paljon ulkona, sillä paluu töihin tarkoittaisi pitkiä päiviä toimistolla istuen. Nyt on siis lomat lusittu ja paluu arkeen on koitanut...*huokaus*



Loman aikana minulla oli yksi pieni DIY-projekti: Sain joskus nuorempana, muistaakseni rippilahjaksi, pienen puisen (koru)lipaston. Toimi silloin ihan hyvin sellaisenaan, mutta muutettuani vanhempieni luota omaan kotiin, ei lipasto sellaisenaan löytänytkään oikein sopivaa paikkaa ja jäikin vanhempieni luokse vanhaan huoneeseeni.




Tässä taannoin tyhjensimme äidin kanssa vanhaa huonettani ja samalla muistui mieleen taas tuon pienen lipaston olemassaolo. Lipasto on oikein söpö pienen koonsa vuoksi, mutta väritys (puunvärinen) ei oikein miellyttänyt minua, joten päätin maalata tuon pienen lipaston valkoiseksi.



Lipaston ilme muuttui täysin ja on paljon "raikkaamman" näköinen. Nyt se sopii huomattavasti paremmin makuhuoneeseeni sisutukseen joka koostuua sängyn lisäksi valkoisista Muuramen yöpöydistä ja lipastosta.



Tykästyin tähän pieneen lipastoon nyt uudestaan ja pohdinkin nyt kuumeisesti mitkä korut pääsevät majailemaan tähän pieneen söpöläiseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AddThis

Related Posts with Thumbnails