sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Se on kesä nyt!

Kylläpä meitä on nyt hemmoteltu lämpimällä ja aurinkoisella säällä tämä viikonloppu, ja sääennuste näyttää saman menon jatkuvan aiknakin tämän viikon. Ihanaa, sanon minä!

Tänään söin aamupalan (tai no ei kai sitä voi aamupalaksi sanoa, jos sen syö klo 13 ;)) parvekkeella. Oli niin ihanan lämmin istuskella partsilla ja siemailla teetä ja tuoremehua sekä seurata vilskettä kadulla.



Syy siihen, että nautin aamupalani niin myöhään tänään piilee viikonlopun menoissa. Perjantaina kokoonnuttiin yhden nykyisen ja kahden entisen työkaverin kanssa iltaa viettämään tuparien merkeissä ja lauantaina sama teema jatkui ystäväni luona :) Molemmat illat venyivät aamun pikkutunneille, joten on ehkä sanomattakin selvää, että uni maittoi tänä aamuna.

Kun olin saanut aamupalan syötyä, lähdin kukkaostoksille Tervakoskelle. Ristolaisen puutarhasta löytyi jälleen pelargonioita, juhla dahlia ja amppelimansikka parvekettani koristamaan. Narsiisit saivat siis tänään väistyä näiden tieltä.






























Tervakoskelta suuntasinkin sitten vanhempieni luo, jossa istutin kukat ruukkuihinsa (eipä tarvinnut omaa parveketta sotkea mullalla) ja hain Lilan kotiin. Lila nimittäin vietti viikonlopun "mummulassa" kun äiti juhli isolla kirkolla ;)

Viikonloppu oli siis kaikin puolin onnistunut, ja oli ihana nähdä rakkaita ystäviä pitkästä aikaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AddThis

Related Posts with Thumbnails