lauantai 22. syyskuuta 2012

Lauantaita

Tämän lauantain ohjelmassa on koiran pesun lisäksi siivousta, mutta ennen sitä olisi tarkoitus lähteä jumpalle. Tänään lukujärjestyksessä seisoo BodyCombat ja CXWorx.



Edellisestä jumppakerrasta onkin taas vierähtänyt tovi johtuen a) työmatkasta, b) työmatkan aikana iskeneestä flunnsasta, ja c) polvesta.

Polveni on vaivannut minua jo jokusen vuoden, kipeytyy aina silloin tällöin, useimmiten hölkkälenkkien yhteydessä, joten olen lopettanut hölkkäämisen kokonaan. Kesällä polvi kipeytyi Särkänniemi-reissun jälkeen ja oli melkein viikon verran kipeänä, eli koko Ahvenanmaalla vietetyn ajan. Ostin Maarianhaminasta neopreenisen polvituen, joka toi helpotusta kipuun ja päätin, että kunhan pääsen taas kotiin, niin pitää varata aika lääkärille.



Kotiin päästyäni polvi ei enää vihoitellut, enkä saanut lääkäriaikaa heti, joten päätin siirtää lääkärille menon myöhempään vaiheeseen, jos polvi kipeytyy uudelleen. Elokuun lopulla tämä sitten tapahtui uudestaan ja sain samantein ajan lääkärille. Magneettikuvauksen ja röntgenkuvien jälkeen ortopedi totesi, että reisluuni ja polvilumpioni välissä on jonkin näköistä ahtaumaa, joka aiheuttaa pientä tulehdusta ja ratkaisu tähän olisi rasvaaminen. Tämä auttaisin polven liikkuvuutta. 



Sain siis piikin polveeni maanantaina ja tänään pääsen vihdoin kokeilemaan onko tästä toimenpiteestä ollut mitään hyötyä. Nyt sit vain sormet ja varpaat ristiin, että vaikutus olisi toivotun mukainen. Jos, niin sitten uudestaan piikille ensi viikolla.



Tämän jutun kuvituksena käytetty kuvia MyFlow:n syystartista. Kuvat lainattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AddThis

Related Posts with Thumbnails