perjantai 14. syyskuuta 2012

Candy

Hellurei ja hellät tunteet!

Blogissa on ollut jo toista viikkoa hieman hiljasta johtuen erinnäisistä kiireistä, mutta ensi viikosta lähtien pitäisi elämän taas normalisoitua.

Palasin eilen vajaan viikon kestäneeltä työmatkalta, josta toin itselleni tuliasikis viheliäisen flunssan. Kuume nousi 10 tuntia kestäneen lennon aikana ja olo oli kuin katujyrän alle jääneellä kun eilen vihdoin pääsin kotiin. Tänään olenkin siis viettänyt päiväni visusti peiton alla kuumaa hörppien.

Työmatkani aikana ehdin onneksi nauttimaan hieman myös vapaa-ajasta ja tarkoitukseni olisikin laitella muutamia "turisti"kuvia tänne blogin puolelle, kunhan saan kuvat koneelle. Työmatka suuntautui kaupunkiin, ja itse asiassa myöskin maahan, jossa en ollut aikaisemmin käynyt. Joten jännittävä ja mielenkiintoinen reissu on takana.

Tämän enempää en tässä vaiheessa paljasta, ensi viikolla luvassa siis melkoinen kuvapläjäys ;)

Tähän väliin voisin jakaa yhden biisin, joka ainakin minut saa hyvälle tuulelle. Tätä biisiä on tullut kuunneltua tänään jo muutamaankin otteeseen niistämisien ja yskänkohtausten välissä :D Uutta Robbie Williamsia olkaat hyvät!

2 kommenttia:

  1. Ja tycker du borde uppdatera lite oftare, så ja sku ha någo att läsa på kaffepausen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Soory, måste tag mig själv i nacken nu och uppdatera lite oftare. Har bara inte hunnit. Ska skärpa mig :)

      Poista

AddThis

Related Posts with Thumbnails