lauantai 9. kesäkuuta 2012

Lauantai

Tänään on ollut kiva lauantai. Vaikka päivä nyt ei olekaan ihan lopuillaan vielä, niin silti ajattelin kirjoitella mitä päivään tähän mennessä on mahtunut.

Aamulla heräsin naapurin musiikin soittoon. Mikään ei äsrytä niin paljoa kuin se, että sen kerran kun saisit nukkua edes hieman pidempään, niin heräätkin jo kahdeksalta siihen, että naapuri soittaa täysillä Musen Resistancea. Biisi sinänsä on ihan jees, mutta aamukahdeksalta ei ehkä se paras veto. No eipä se kerennyt kauaa täysillä soimaan, kunnes toinen naapurini oli hieman tuohtuneena soittelemassa ovikelloa ja pyysi musiikkia hiljaisemmalle. Ja hiljenihän se, hieman.



No eipä siinä enää paljoa tullut nukuttua tuon episodin jälkeen. Makoiltiin Emman kanssa heiman yli yhdeksään kuitenkin sängyssä. Sitten ylös, ulos ja koira pissalle. Tein aamupalan jääkaappiin odottelemaan ja 10 jäljestä lähdin BodyCombatiin ja CXWORXiin, josta jälkimmäinen oli vaihtunut ihan perinteiseksi keskivartalotreeniksi. Treenin jälkeen kipin kapin kotiin, suihkuun, jääkaapista aamupala ja kahvinkeitto. Kahviseuraksi sain siskoni ja hänen poikaystävänsä.

Kun oltiin saatu kahvit juotua (ja minä aamupalan syötyä) lähdimme kaupungille. Emma mukana tottakai. Ensin käytiin Tori Optiikassa. Minulla alkaa piilarit olla fiinalissa, joten tilasin kesäksi kuukausilinssit. Värilliset täksikin kesäksi :) Piilareiden lisäksi tilasin itselleni myös uudet aurinkolasit. Tällä kertaa vahvuuksilla. Sisko oli mukana makutuomarina ja tilaukseen lähti oikein kivat Furlan aurinkolasit.

Kun piilarit ja arskat oli tilattu, menimme hetkeksi torille istuskelmaan. Siskoni ja hänen poikaystävänsä söivät pikkusuolaista ja itse join jääteetä.

Emman kanssa perjantai-iltaa viettämässä parvekkeella





























Seuraavana olikin vuorossa Museomarkkinat. Museomarkkinat järjestettiin Linnanniemellä. Tapahtuma-alueelle oli vapaa sisäänpääsy. Kuten myös Vankilamuseoon ja Historialliseen museoon, joista kävimme Vankilamuseossa. Emmankin pääsi kierokselle museoon :) Harmittaa kun unohdin kameran kotiin, niin ei tullut nyt mitään kivaa kuvitusta tähän postaukseen.

Illalla olisi ohjelmassa vielä lauantaisauna. 

2 kommenttia:

  1. Voi ei miten ahkera oot ollut, oot ehtiny vaikka mitä! :) Ihanan kuuloinen päivä, ja sait vielä uudet aurinkolasitkin! Nice! Joudutko odottamaan laseja kauan?

    Mukavaa lauantai-iltaa, nauti saunasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viikon sisään pitäisi olla aurinkolasit valmiit. Tosin luulen, että ehdi hakemaan ne vasta Juhannusviikolla...

      Oikein ihanaa lauantai-iltaa myös sinulle Petra! :)

      Poista

AddThis

Related Posts with Thumbnails