sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Kyllä nyt kelpaa

Maalis-huhtikuun taitteessa kerroin hieman ajatuksiani parvekkeeni suhteen. Halusin uusia parvekekaluseteeni ja pohdin eri vaihtoehtoja. Aajtuksena tosiaan oli, että parvekkeelle tulis puiset parvekekalusteet, sillä ne sopisivat hyvin yhteen parevekkeella jo olevien parvekelaattojen ja kansituolin kanssa.



Jossain vaiheessa ajattelin kuitenkin, että pärjään vielä tämän kesän niiden vanhojen parvekekalusteiden kanssa, kunnes äiti soitteli viime viikon lauantaina ja vinkkasi halvasta movironttikisesta parvekekalustosta. Tämä tyttöhän lähti sitten katsomaan miltä ko. kalustesarja  näyttää livenä, mutta sehän oli jo loppuunmyyty. Ystävällinen myyjä kuitenkin esitteli toisen saman tyylisen polyrottinkisen kalustesarjan minulle, tämä oli kuitenkin huomattavasti kalliimpi kuin se tarjouksessa ollut. Sain kuitenkin tingattua hinnasta ihan kivasti ja nukuttuani yön yli, kävin sunnuntaina tilaamassa uudet parvekekalusteet.

























Keskiviikkona sain tekstiviestin, joka ilmoitti että kalusteet ovat noudettavissa ja torstaina käytiin ne hakemassa kotiin. Torstai-ilta kuluikin rattoisasti kalusteita kootessa ja tämän viikonlopun olen saanut niissä nauttia ihanasta kesäsäästä.


























Yllä olevissa kuvissa näkee pientä sävyeroa parvekelaatoissa, tämä johtuu siitä, että ostin lauantaina yhden setin lisää noita laattoja, jotta sain koko parvekkeen lattian peitettyä. Laatat oli pakko sahata puolikkaiksi, jotta ne saatiin paikoilleen, eli kiitoksia vaan isälle sahausavusta :)

2 kommenttia:

  1. Tosi hienot kalusteet ja niin siisti parveke! :) Ja tuohon edelliseen pitää vielä kommentoida, että upea puku ja sen kantaja!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Petra :)

      Nyt on ihanasti kesäksi yksi "lisä"huone ja viihdyn parvekkeella varmasti paljon enenmmän tänä kesänä kuin viime, kun on nämä uudet ihanat kalusteet. Jännä miten kalusteet voivat vaikuttaa niin paljon parvekkeen tunnelmaan.

      Poista

AddThis

Related Posts with Thumbnails