lauantai 14. tammikuuta 2012

Loppiaisviikonloppu

Viime viikonlopun vietin siis Maarianhaminassa siskoni ja hänen poikaystävänsä kanssa.

Lähdin matkaan tosrtaina suoraan töistä. Hyppäsin Pasilassa junaan ja suuntasin kohti Turun stamaa. Sieltä hyppäsin Viking Line Isabellan kyytiin ja hieman jälkeen kello yhden yöllä oli perillä Långnäsissä, jossa siskoni ja hänen poikaystävänsä odotti minua. Långnäsista hurautettiin sitten autolla Maarianhaminaan.

Viikonlopuksi ei ollut muita suunnitelmia kuin, että lauantaina käytäisiin Tukholmassa päiväseltään. Eikä parempaa viikonloppua olisi voinut toivoa. Perjantaina käytiin moikkamaassa siskoni poikaystävän veljeä ja hänen tyttöystävää. Syotiin berliininmunkkeja ja juotiin kahvia. Illalla saimme nauttia siskoni poikaystävän valmistamaa hirvipataa. Oli herkullista. Myöhemmin illasta suntasimme vielä pubiin istuskelemaan ja nauttimaan muutama juoma.

Lauantain vietimmekin sitten Tukholmassa. Lahopäänä onnistuin unohtamaan kamerani Maarianhaminaan, joten kuvia ei Tukholmasta ole :(

Sunnuntaina teimme pienen kävelylenkin ennen kuin suuntasimme kohti satamaa ja Viking Line Isabellaa. kotimatka alkoi siinä puoli kolmen aikaa ja heiman jälkeen ilta yhdentoista olin kotona. Pitkä päivä oli siis takana ja uni maittoi hyvin, kun vihdoin pääsin sukeltamaan peiton alle.

Tässä pientä kuvasatoa sunnuntain kävelyltämme:









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AddThis

Related Posts with Thumbnails