tiistai 12. elokuuta 2014

♥ Mustimarjon Norah ♥

Blogi hiljeni taas hieman niin kuin varkain. Tarkoitus ei ollut pitää mitään taukoa, mutta jotenkin tuo töihin paluu on vienyt kaiken mehun, eikä iltasella ole paljoa viitsinyt koneella istuskella. Toinen syy blogin hiljaiseloon on tässä: Hän on Mustimarjon Norah. Yksi pennusita, joka vilahti tässä postauksessa ;) Norah on reilu 8 viikkoa vanha ja muutti luokseni perjantaina. Hän on syntymäpäivälahjani itselleni :)

Kun jouduin luopumaan Emmasta, päätin että jossain vaiheessa otan itselleni toisen koiran. Se milloin tämä toinen koira tulisi, en ollut päättänyt. Ajattelin, että Lilan on hyvä ensin kasvaa hieman ja aikuistua. Kun sitten tapasin Norah:n kasvattajan ja kuulin pentueesta, oli homma melkeinpä sillä selvä. Kävin katsomassa pentuja ja tuolla ensimmäisellä kerralla varasin pennun itselleni alustavasti. Saman päivän iltana laitoin kasvattajalle viestin, että Norah saisi kodin luotani ja vahvistin varaukseni pennusta. Nyt reilu 6 viikkoa myöhemmin tuo pieni karvapallo on viihdyttänyt niin minua kuin Lilaa iloisella olemuksellaan.


Kaikki on mennyt tähän asti tosi hyvin. Ruokahalu on pikkuisella hyvä. Ja mikä tärkeintä Norah ja Lila tulee todella hyvin toimeen keksenään. Ne leikkii niin iloisesti yhdessä. Teki kyllä Lilalle tosi hyvää saada kaveri, sillä lomalla ollessani huomasin miten Lila oli surrut Emman poismenoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AddThis

Related Posts with Thumbnails