keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Silmälasikäärme

Olen jo jonkun aikaa ollut sitä mieltä, että minun olisi syytä käydä optikolla tai silmälääkärillä tarkistuttamassa näköni, viime silmälääkärivierailustani kun on vierähtänyt melkein 2,5 vuotta. Kävin jo kerran melkein optikolla kesän alussa tarkastuttamassa näköni, mutta en sitten kuitenkaan saanut aikaiseksi varata sitä aikaa. Eilen kun kävelin Tori Optiikan näyteikkunan ohi silmäni nauliintuivat ihaniin Vera Wangin pokiin. Siinä niitä katsellessani päätin, että huomenna on se päivä kun käyn sen näöntarkastusajan varaamassa, saanpahan hyvän tekosyyn käydä kokeilemassa pokia.

No, tänään töiden jälkeen menin sitten liikkeeseen varaamaan sitä aikaa ja ei mennyt montaakaan minuuttia niin minulla oli jo ihanuudet silmilläni. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Onhan ne vähän isomman kokoiset kuin mihin olen tottunut, mutta tykkään niistä silti ihan hirmu paljon.

10 minuuttia myöhemmin talsin liikkeen ovesta ulos toisessa kädessä ajanvarauslappu, joka sanoo 16.9.2010 klo 16:30, ja toisessa kädessä Vera Wangin silmälasikehykset. Sain siis ottaa kehykset vielä kotiin sovitettavaksi. Ja pakkohan minun oli kuva ottaa kehykset nenulla killuen :)


Noh, mitäs siellä ruudun toisella puolella ollaan mieltä? Ovatko TV:t vai ei? ;) Itse tykkään ihan hirmu paljon (niin kuin kävi varmasti selväksi jo tuossa yllä).

Ja kuvasta täytyy sanoa sen verran, että kehysten väri on harmaa eikä ruskea niin kuin tuossa kuvassa. Ja huono laatu johtuu siitä, että kuva on otettu kännykällä :D

Huomenna onkin sitten jännä päivä: Onko näköni huonontunut (niin kuin itse epäilen) vaiko ei? Onko edessä uusien simmulasien hankinta, ja jos, niin kotiutanko Vera Wangit vaiko kenties jotkut muut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AddThis

Related Posts with Thumbnails